Friday, July 25, 2008

Tenangkan Minda Dengan 2 Buku Baru....




Apa? Bukan...ini bukan buku saya. Keduanya adalah buku Ustaz Sahrulazmi Bin Sidek...

Kalau nak kelainan...kena la cuba sesuatu yang baru. Mungkin penulisnya anda belum kenal, tapi sebenarnya orang-orang yang suka beli buku memang kenal. Bagi saya apa yang penting ialah 'ilmu' nya terutama dalam bidang sejarah Islam. Merupakan salah seorang daripada senior saya di universiti dulu....jom la tengok buku tu....


nak beli? rujuk blog dia lah - www.ibrahsejarah.blogspot.com (ada kat senarai link dalam blog saya ni)...

selamat membaca dan menikmati kelainanya!

2 comments:

BENTARA said...

RM1 ke RM27...

moh kita ke masjid!

muzaha said...

salam.
adakah ini adlan ahli kumpulan Hairan yang ana kenali semasa di Jordan dulu (geng azrulsham)??
kalau YA selamat bertemu kembali.
kalau LA selamat menjalin ukhuwwah fillah di alam maya ni.